Peter Tillberg, Joakim Svartheden,
Danuta Janina Engstedt (red.)

UPPDRAG UTLAND
Militära exempel från internationella uppdrag

132 s., 20,5 x 23,5 cm, rikt ill. i sv/v,
kartor, inb., hård pärm
ordinarie pris: ca 298 kr

militär utlandstjänstgöring

Om du vill veta mer om de svenskar som gjort militära utlandsinsatser kan jag verkligen rekommendera dig boken Uppdrag Utland.

Med egna ord berättar svenska soldater och officerare om sina upplevelser vid internationella uppdrag. Du får ta del av ett fyrtiotal vitt skilda situationer under utlandstjänstgöring där dessa män och kvinnors uppriktiga tankar ges ett utrymme som ofta glöms bort i annan litteratur. Boken beskriver på ett föredömligt sätt den komplexitet och absurditet som människor ställs inför vid påfrestande insatser och militära uppdrag utomlands. Möt en verklighet skild från den som vanligen upplevs i trygga Sverige.

Om du blir medlem i Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek nu får du Uppdrag Utland för 0 kr (värde ca 298 kr). Du får även den militärhistoriska medlemstidningen Pennan & Svärdet sänd till dig varje månad helt utan kostnad (värde ca 588 kr per år).


Som mångårig medlem kan jag varmt rekommendera dig ett medlemskap i SMB.


Bästa hälsningar,

Lars Gyllenhaal


JA TACK! Jag vill bli medlem i Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek och får boken Uppdrag Utland för 0 kr, jag betalar endast 49 kr för pack och porto.

kortfakta om SMB

SMB — Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek är en intresseklubb som drivs av stiftelsen Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek. Denna har till syfte att öka kunskapen om det militära kulturarvet i allmänhet och försåelsen för behovet av ett svenskt försvar i synnerhet. Detta sker främst genom att främja spridningen av litteratur inom militaria och militärhistoria.
Klicka här för att läsa om SMBs integritetspolicy

Det finns bara en sak att tänka på, om du inte önskar månadens förmånsbok, som presenteras i medlemstidningen Pennan & Svärdet, kan du alltid avbeställa den (via hemsidan, svarskortet, telefon eller fax).

medlemsreglerna.

OBS! Detta erbjudande gäller endast den som inte redan är medlem i Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek.

På grund av de höga portokostnaderna till utlandet kan vi dessvärre enbart erbjuda medlemskap till personer bosatta i Sverige och Finland.


Klicka på knappen så har du boken Uppdrag Utland (Din för 0 kr!) hos dig inom ett par dagar!SMB:s förmånliga medlemsprivilegier!


Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek — SMB — är en intresseklubb för dig som är intresserad av krigens alla aspekter:

...och mycket mycket mer

SMB är i grunden en bokklubb, och genom att bli medlem får du varje månad den fullmatade medlemstidningen Pennan & Svärdet där vi presenterar dels månadens förmånsbok, dels bästa tänkbara urval av militärhistoriska böcker, DVD-filmer och militärmusik. Det mesta finns dessutom bara hos SMB.

Ditt enda åtagande som medlem är att avbeställa månadens utvalda förmånsbok om du inte vill ha den, genom att meddela Medlemsservice (kontaktuppgifter finns i tidningen) och du kan när som helst säga upp ditt medlemskap. Läs gärna mer om klubben och alla förmåner på SMBs hemsida, www.smb.nu